Üdvözöllek kedves látogató a Naughty Naked Cat's honlapján! 

 

Pálfi-Varga Orsolya vagyok és néhány szóban szeretném bemutatni kis csapatunk! 
A cicák iránti szeretet már kisgyermek koromban is egyértelmű volt, ez mai napig nagyon sok boldogságot és örömöt jelent számomra és természetesen családom minden tagja számára, legyen 2lábú vagy 4lábú. 
Első tenyészcicáink 2006-ban költöztek hozzánk, sok tüneményes kölyök nevelkedett fel nálunk, majd némi szünet után újra úgy döntöttünk cicababázni szeretnénk. 
Budapesten mellett, Maglódon élünk cicáink valamint kutyáink társaságában. Fontosnak tartom és ezt leendő gazdik figyelmébe is szseretném ajánlani, hogy cicáink csak és kizárólag lakásban tartásra családtagként kerülhetnek új otthonukba.(Ha kijárós cicát szeretnél, tiszteletben tartom, ezért kérlek Te is tartsd tiszteletben, hogy a mi cicáink nem lehetnek kijárósak) Nálunk minden cica szabadon és együtt él velünk. Kismama és babái szeparáltan a hálónkban az első oltásig. Ebből adódóan nagyon ragaszkodó jól szocializált kölykeink vannak, akik már úgy cseperednek, hogy gyermekek társaságát megszokva teljesen természetesnek élik meg a mindennapi folytonos simizést, puszizást illetve zajok, zörejek jelenlétét egy háztartásban.  Preferáljuk a nyers husit, de a száraz táppal is jól kijövünk. Gazdi igényeit szem előtt tartva szoktatjuk kölyköket száraz vagy nyers husis etetésre! Babáink 12-14hetes korukig nálunk laknak. Ebben a 12-14 hétben 3-4x féreghajtva 2x oltva vannak, chip azonosítót kapnak. 
Felnőtt cicáink kizárólag szűrt állományból érkeztek hozzánk, FIV, FELV, HCM negatív szülőpároktól. Természetesen a szűréseket mi is elvégeztük minden cica érkezése után. 

 

Kölykeink csak szerződéssel, oltva, féregtelenítve, törzskönyvezve, chip azonosítóval ellátva 12hetes koruk után ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel költözhetnek új otthonukba. 

 

Köszönöm türelmed, kellemes időtöltést kívánok weboldalunkon!