Üdvözöllek kedves látogató a Naughty Naked Cat's honlapján! 

 

Pálfi-Varga Orsolya vagyok és néhány szóban szeretném bemutatni kis csapatunk! 
A cicák iránti szeretet már kisgyermek koromban is egyértelmű volt, ez mai napig nagyon sok boldogságot és örömöt jelent számomra és természetesen családom minden tagja számára, legyen 2lábú vagy 4lábú. 
Első tenyészcicáink 2006-ban költöztek hozzánk, sok tüneményes kölyök nevelkedett fel nálunk, majd némi szünet után újra úgy döntöttünk cicababázni szeretnénk. Maglódon (Budapesttől 23km-re)élünk cicáink valamint kutyáink társaságában. Fontosnak tartom és ezt leendő gazdik figyelmébe is szeretném ajánlani, hogy cicáink csak és kizárólag lakásban/házban tartásra családtagként kerülhetnek új otthonukba.(Ha kijárós cicát szeretnél, tiszteletben tartom, ezért kérlek Te is tartsd tiszteletben, hogy a mi cicáink nem lehetnek kijárósak) Nálunk minden cica szabadon és együtt él velünk. Kismama és babái szeparáltan a hálónkban az első oltásig. Ebből adódóan nagyon ragaszkodó jól szocializált kölykeink vannak, akik már úgy cseperednek, hogy gyermekek társaságát megszokva teljesen természetesnek élik meg a mindennapi folytonos simizést, puszizást illetve zajok, zörejek jelenlétét egy háztartásban. Mama cicáink 1 éves koruk után szülnek először. Preferáljuk a nyers husit, de a száraz táppal is jól kijövünk. Gazdi igényeit szem előtt tartva szoktatjuk kölyköket száraz vagy nyers husis etetésre! Babáink 14-16hetes korukig nálunk laknak. Ebben a 14-16 hétben 5x féreghajtva 2x oltva vannak. Minden szempontból elítéljük a megélhetési szaporítást, a ketrecben tartást, a rideg tartást! Egy tenyésztő nem attól lesz tenyésztő, mert törzskönyvesek a cicái! Simán lehet valaki szaporító törzskönyves cicákkal is. Sajnos jelenleg is működnek országunkban ilyen tenyészetek. :-(

Felnőtt cicáink kizárólag szűrt állományból érkeztek hozzánk, FIV, FELV, HCM, CMS negatív szülőpároktól. Természetesen a szűréseket mi is elvégeztük minden cica érkezése után. 

 

Kölykeink csak szerződéssel, oltva, féregtelenítve, törzskönyvezve, 14hetes koruk után ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel költözhetnek új otthonukba. 

 

Köszönöm türelmed, kellemes időtöltést kívánok weboldalunkon!